• KNJIGA JE 20% OFF! 😱
  • ALSO, PRIJAVITE SE NA NAJBOLJŠI NEWSLETTER EVER! PLIS 🤍

FAQ

V kolikor med pogosto zastavljenimi vprašanji ne najdeš odgovora na svoje vprašanje, mi ga prosim pošlji na email naslov info@redkobesedno.si oziroma na @redkobesedno Instagram profil; odgovorim v najkrajšem možnem času.

Ime skupine s povezavo do le-te boš prejel/a v svoj e-poštni nabiralnik takoj, ko boš uspešno opravil/a svoje naročilo.


Velika večina vsebin je oziroma bo namenjena le članom/icam skupine, saj sta za stvari, ki jih bomo počeli/delili, potrebna varnost in občutek sprejetosti, ki ju lahko nudi le zaprta skupina. Bom pa na ostalih socialnih omrežjih občasno delil krajše izseke iz delavnic/q&a/seminarjev/pogovorov/..., ki bodo prinesli value tudi vsem tistim, ki ne boste v skupini oziroma se ne boste odločili za nakup.


Ne glede na to, kdaj se nam pridružiš, je/bo cena enaka & vključuje dostop do konca aprila 2023.


Seveda! Vse vsebine bodo sicer potekale v živo, a si jih bo (hkrati) mogoče ogledati tudi za nazaj/večkrat/...


Preprost odgovor; več kot dovolj 🤍 Količinsko pa, v kolikor te zanima bolj natančna številka, okvirno 40 različnih delavnic/podcastov/... prej preveč kot premalo torej, haha.


Na to, kakšne vsebine se bodo dogajale, boste lahko vplivali vsi, ki boste del naše skupine; vsak mesec mi boste lahko podali svoje predloge o tem, česa si želite, sam pa jih bom realiziral. V kolikor predlogov ne bo, bom vsebine seveda izbral sam (haha) in se potrudil, da bodo le-te v interesu prav vseh članov/ic skupine.


Ne, skupina bo do konca aprila 2023 aktivna tudi, če bo v njem samo in zgolj en posameznik, haha 🤍 Tega nikakor ne počnem zaradi denarja, je pa po drugi strani res tudi, da mi več ljudi, ki se odločite/jo priti v skupino, omogoči več časa za ustvarjanje vsebin, zato bom neizmerno hvaležen in vesel, če se nam boš pridružil/a, iskreno.


Tega seveda ne morem izdati, bodo pa tam, kjer sam znanja nimam dovolj, prisotni posamezniki/ce, ki ga zagotovo imajo; večina delavnic bo potekala z gosjo/gostom, bo pa tudi nekaj takšnih, ki jih bom izvedel sam.


V kolikor bi želel/a sodelovati pri ustvarjanju samih vsebin, potem mi to sporoči na info@redkobesedno.si; boste imeli pa vsi člani svoj glas oziroma besedo pri tem, kakšnih delavnic si želite oziroma koga bi si želeli videti v podcastu/pogovoru/...


Vse to, kar se dogaja v skupini, je šele prvi korak; moji plani oziroma cilji so še neprimerno večji, a se bomo o vsem tem pogovarjali malenkost kasneje (beri: naj to zaenkrat še ostane skrivnost).


Da, (za) vedno.


Redkobesedno je že skupnost z najbolj neverjetnimi posamezniki na svetu (I mean that), poleg tega pa bodo za normalno delovanje skupine v njej zapisana osnovna pravila obnašanja in komunikacije, ki jih bo moral upoštevati vsak, ki se bo skupini pridružil.


Mislim, da ne, in/a hkrati opozarjam na to, da se to lahko zgodi, v kolikor bo postalo upravljanje le-te preveč izčrpajoče.


Da, vedno in vse; mogoč bo sicer tudi ogled za nazaj, a se mi zdi, da je motivacija, ko/če lahko nekaj spremljamo v živo, neprimerno večja, zato bo potekalo vse tudi/predvsem live.