• HVALA, KER STE 🤍
  • LOVE YOU ALL.

SO HERE'S THE THING

Nisem prepričan, če se spomnite, a je pred časom na družbenih omrežjih odjeknila "novica" o tem, da/kako je Elon Musk na svojem Twitter profilu delil sledečo misel:

‘It’s easier to land a man on Mars than to change the school system’.

&, ker je "pač" Elon Musk edini, ki dela na tem, da bomo/do lahko ljudje pristali na Marsu, kdo za vraga sem, da bi lahko njegovi misli oporekal oziroma se z njo ne strinjal (one might ask), right?

RIGHT!

IN zato, pazi to, sem se odločil, da mu pišem in SKLENEM z njim zelo pomemben dogovor!

  • FOTOGRAFIJA ELON-A (LEVO) IN MENE (DESNO), POSNETA V TRENUTKU, KO SVA PODPISALA NAJIN DOGOVOR. SPOMINI, OH SPOMINI.

"ELON, TI NAS PRIPELJEŠ NA MARS iN JAZ SPREMENIM ŠOLSKI SISTEM; DEAL?"

DEAL.

Okej haha, šalo na stran, čeprav nič od zapisanega, z izjemo tega, da sva z Elonom sprejela dogovor, ni zares šala;
vsemu, kar počnem in kar bom počel še naprej, bi se lahko (dejansko) izognili, če bi bil naš šolski sistem vsaj približno prilagojen oziroma namenjen učenju tistih veščin, ki jih v današnjem svetu (naj)bolj potrebujemo.

As simple as that.

In zato, ker je naš šolski sistem pač takšen, kakršen je, spoznajte Gal-a oziroma (še bolje) Gal-ov poskus, da dopolni šolski sistem in da ljudem s svojimi vsebinami (ampak res) vso potrebno znanje, da iz sebe naredijo točno to (+ še neprimerno več), kar želijo iz sebe narediti.

Pika. "Samo" to.

P.S. (DA SE VSAJ NEKJE ZARES PREDSTAVIM)

Ime mi je Gal, prihajam iz Ljubljane, zelo rad igram tenis + berem & sem bodoči (čeprav ni povsem jasno, kdaj bo do tega dejansko prišlo, haha) dr. psihoanalitične psihoterapije. Aja, (enkrat) bom najboljši "fotr" svojim otrokom možno + imel bom teniško igrišče, na katerem bodo lahko (brezplačno) igrali tenis tudi/predvsem vsi tisti otroci, ki jim/si starši tega trenutno na žalost ne morejo privoščiti. Pretty awesome plan(i), ne?